2 كوب دقيق
3/4 كوب سمن
3/4 كوب جوز هند ناعم
1 بيضة + صفار بيضة
1/2 كوب سكر
معلقة بيكنج بودر
2 معلقة كبيرة حليب
ذرة ملح – فانيليا
يضرب السمن جيدا ثم السكر كويس جدا مع بعض
يضاف البيض مع الفانيليا ويستمر فى الضرب
يضاف البيكنج بودر وجوز الهند الى الدقيق مع ذرة ملح
يضاف الدقيق الى خليط السمن والبيض والسكر المضروب مع جوز
الهند والحليب عند تشكل العجينة افرديها و قطعيها دوائر
ضعيهم فى الصينية وأدخليهم فرن متوسط الحرارة
حوالى ربع او ثلث ساعة